home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Az aradi tizenhármak vesztőhelyén koszorúzott a Magyar Mozgalom
2016.10.07.
LXXI. évf. 40. szám
Az aradi tizenhármak vesztőhelyén koszorúzott a Magyar Mozgalom

Október 6-a, a magyar szabadságharc 13 honvédtábornoka kivégzésének 167. évfordulója alkalmából Aradon koszorúzott a Magyar Mozgalom küldöttsége.

A városban a megemlékezés keretében délelőtt a római katolikus templomban Kovács Péter gyulai esperesplébános, püspöki helynök celebrált szentmisét. Ezután helyezték el az ünneplők koszorúikat a Szabadság-szobornál, valamint a Vesztőhelyen.

A Magyar Mozgalmat a megemlékezésen Kókai Péter társelnök és Józsa László, az Ügyvivői Testület tagja képviselték, akik a koszorúzás után nem hivatalos megbeszéléseket folytattak erdélyi és anyaországi parlamenti pártok képviselőivel. A helyszínen elhangzott, a tárgyalások hamarosan hivatalos formában is folytatódnak.

Magyar Mozgalom

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..