home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Az adai önkormányzat két híre
Kókai Zsolt
2020.03.19.
LXXV. évf. 12. szám
Az adai önkormányzat két híre

Megkezdődött a fertőtlenítőszer kiszállítása — Műanyag flakonok gyűjtése

Értesítjük a polgárokat, hogy megkezdődött községünk területén a fertőtlenítőszer kiszállítása a háztartásokba. A fertőtlenítő hatású tisztítószer alkalmas nem csak kézfertőtlenítésre, hanem számos felületen használható a családunk és önmagunk egészsége megőrzésének érdekében.

Elegendő mennyiség áll rendelkezésre, hogy minden háztartásban folyamatosan elvégezzék a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy egészségügyileg biztonságos körülményeket tartsunk fenn. Kérünk mindenkit, hogy a szert a mellékelt használati utasítás szerint használja!

***
Köszönjük minden polgárnak, aki részt vesz a műanyag flakonok összegyűjtése akcióban. A továbbiakban csak az öt literes palackok gyűjtése folyik, továbbá kérjük a felhasználókat, hogy a kiürült kikézbesített fertőtlenítő szeres palackokat is jutassák vissza a gyűjtőhelyekre, azok újbóli felhasználása érdekében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..