home 2024. május 21., Konstantin napja
Online előfizetés
Az SZHP átadta választási listáját Belgrádban
2024.04.08.
LXXIX.. évf. 14. szám
Az SZHP átadta választási listáját Belgrádban

A Szerb Haladó párt és koalíciós partnerei átadták ma a Belgrádi Választási Irodának az Aleksandar Vučić – Beograd sutra nevet viselő önkormányzati listát és a körülbelül húszezer támogatói aláírást. A június másodikai önkormányzati választásokon az SZHP polgármesterjelöltje Aleksandar Šapić lesz.

Nebojša Marjanović, a Vajdasági Magyar Szövetség jelöltje a befutó, 45. helyen szerepel. Ezzel kapcsolatban dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke bejegyzést tett közzé a közösségi médiában.


Fotó: Tanjug

A Belgrádban élő több ezer magyarnak is kijár az érdekképviselet! – írta, Hozzátette, a pártja büszke arra, hogy önállóan méretteti meg magát a parlamenti választásokon és azokban az önkormányzatokban, ahol a magyarok nagyobb számban élnek, azonban nagyon fontos, hogy ott is legyen képviselője a pártnak, ahol esélytelen az önálló választási lista indítása. Dr. Pásztor Bálint megköszönte a Szerb Haladó Pártnak a lehetőséget és a partnerséget, valamint azt is, hogy a VMSZ-t is kiemelték a választási lista elnevezésében.

 

Forrás: Pannon RTV, Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..