home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Az MTVA és a NAVA segít az oktatási anyagok elérésében
MTVA
2020.03.16.
LXXV. évf. 11. szám
Az MTVA és a NAVA segít az oktatási anyagok elérésében

Együttműködésben segít az MTVA és a NAVA az oktatási anyagok elérésében! 

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések folytán a NAVA-pont hálózat intézményei (iskolák, óvodák, közintézmények) bezártak. Ezért az MTVA, a NAVA (Nemzeti Audiovizuális Archívum) és az oktatást támogató kormányzati intézmények három egyszerű lépésben igyekeznek a felhasználókhoz eljuttatni az oktatási tartalmakat a digitális oktatásra történő átállás keretében.

1. A közmédia csatornáján (M5) oktatási célú és felhasználású tartalmakat közvetít. 

2. A mediaklikk.hu ezeket a tartalmakat párhuzamosan azonnal elérhetővé és visszajátszhatóvá teszi.

3. A nava.hu feldolgozza az oktatási célú tartalmakat, majd téma szerint csoportosítva eljuttatja az oktatást támogató intézményeknek.

Ezzel egyidejűleg a https://nava.hu/tematikus/oktatas/  oldalon szabadon hozzáférhetők a nava.hu-n található oktatási tartalmak minden felhasználó számára.


Üres tanterem a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumban 2020. március 16-án. Az új koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében mától bezártak az iskolák és elkezdődik a digitális tanrendre való átállás (MTI/Vajda János)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..