home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az MNT pályázati felhívása
MNT
2018.07.20.
LXXIII. évf. 29. szám
Az MNT pályázati felhívása

A Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottsága 2018. július 19-ével kiírja és közzéteszi a pályázati felhívását az oklevelek és tudományos fokozatok honosítási vagy elismerési költségeinek támogatására

A támogatást igényelhetik a külföldi felsőoktatási intézményekben 2008. január 1-je óta szerzett főiskolai és egyetemi oklevelek, továbbá posztgraduális tudományos fokozatok szerbiai honosítására vagy elismerésére.

Az utófinanszírozású támogatás a főiskolai és egyetemi oklevelek, valamint a posztgraduális tudományos fokozatok már elvégzett, illetve folyamatban lévő szerbiai honosítása vagy elismerése során, Szerbia területén felmerült tényleges – számlákkal, nyugtákkal, befizetési bizonylatokkal igazolható – már kifizetett költségekre (fordítás, hitelesítés, eljárási díjak, illetékek, stb.) vonatkozik.

A pályázaton a Szerbiában állandó lakcímmel rendelkező magyar anyanyelvű személyek vehetnek részt.

A pályázati felhívás 2018. július 19-étől 2019. január 31-ig áll nyitva a pályázók számára.

A pályázatok átadásának határideje: 2019. január 31., 14.00 óra.

A pályázatokat személyesen kell átadni a Tanács Hivatalában.

A pályázati felhívás teljes szövege megtekinthető a http://www.mnt.org.rs/ weboldalon

Jerasz Anikó, 
a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..