home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Az MNT kirándulás-sorozatának ihletésében
2017.11.17.
LXXII. évf. 46. szám
Az MNT kirándulás-sorozatának ihletésében

200 egyéni képzőművészeti alkotás és 30 közösen készített leporelló

Az MNT szervezésében megtartott kirándulás-sorozat az idén 1682 kisiskolás és 141 osztálytanító számára szolgálta Vajdaság jobb megismerését Szabadka, Palics, Újvidék, Pétervárad, Zenta, Zombor, Doroszló és a bácsi vár meglátogatásával.

A kirándulás ihletésében több mint 200 egyéni képzőművészeti alkotás és 30 közösen készített leporelló született. A kiállításra, valamint a díjak átadására a szabadkai Majsai Úti Általános Iskolában került sor 2017. november 17-én.

A megnyitón felléptek a Majsai Úti Általános Iskola tanulói, bemutatásra került egy doroszlói tisztaszoba a szabadkai Folklór Központ jóvoltából, majd a Juhász Zenekar adott alkalmi koncertet. A kiállítást Petkovics Márta, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának tagja nyitotta meg.

 

A kirándulás-sorozat a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében, a Magyar Kormány Miniszterelnökségének Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.


Tekintse meg a esemény teljes képgalériáját, Szabó Attila felvételeit:

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..