Az MNT ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamai

Az MNT ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamai

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez 2016. július 4–22-ig a harmadikos középiskolás tanulók számára. A tanfolyam 80 órát ölel fel 3 héten keresztül. Az első két héten a kurzus a diák által választott helyszínen zajlik, a harmadik héten viszont az újvidéki Európa Kollégiumban. Az Európa Kollégiumban történő tartózkodás és ellátás költségeit a Magyar Nemzeti Tanács vállalja magára.

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez 2016. július 4–22-ig a harmadikos középiskolás tanulók számára. A tanfolyam 80 órát ölel fel 3 héten keresztül. Az első két héten a kurzus a diák által választott helyszínen zajlik, a harmadik héten viszont az újvidéki Európa Kollégiumban. Az Európa Kollégiumban történő tartózkodás és ellátás költségeit a Magyar Nemzeti Tanács vállalja magára.

A képzés lehetséges helyszínei: Szabadka, Zenta, Magyarkanizsa, Topolya, Ada, Óbecse, Temerin.

A szintfelmérő teszt szerb nyelvből július 1-jén lesz megszervezve minden diák számára az általa megjelölt helyszínen.

A képzésről az iskolák tájékoztatása megtörtént, így az érdeklődők  saját osztályfőnöknél jelentkezhetnek,  illetve bővebb információt a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában a 024/524-534-es telefonszámon kaphatnak.

Az MNT sajtószolgálata

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Közlemény rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Facebook

Támogatóink