home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Az MNT ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamai
2016.06.03.
LXXI. évf. 22. szám

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez 2016. július 4–22-ig a harmadikos középiskolás tanulók számára. A tanfolyam 80 órát ölel fel 3 héten keresztül. Az első két héten a kurzus a diák által választott helyszínen zajlik, a harmadik héten viszont az újvidéki Európa Kollégiumban. Az Európa Kollégiumban történő tartózkodás és ellátás költségeit a Magyar Nemzeti Tanács vállalja magára.

A Magyar Nemzeti Tanács ingyenes intenzív szerb nyelvi tanfolyamot szervez 2016. július 4–22-ig a harmadikos középiskolás tanulók számára. A tanfolyam 80 órát ölel fel 3 héten keresztül. Az első két héten a kurzus a diák által választott helyszínen zajlik, a harmadik héten viszont az újvidéki Európa Kollégiumban. Az Európa Kollégiumban történő tartózkodás és ellátás költségeit a Magyar Nemzeti Tanács vállalja magára.

A képzés lehetséges helyszínei: Szabadka, Zenta, Magyarkanizsa, Topolya, Ada, Óbecse, Temerin.

A szintfelmérő teszt szerb nyelvből július 1-jén lesz megszervezve minden diák számára az általa megjelölt helyszínen.

A képzésről az iskolák tájékoztatása megtörtént, így az érdeklődők  saját osztályfőnöknél jelentkezhetnek,  illetve bővebb információt a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalában a 024/524-534-es telefonszámon kaphatnak.

Az MNT sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..