home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Az EBESZ szerbiai misszióvezetőjével egyeztetett az MNT elnöke
MNT
2022.02.18.
LXXVII. évf. 7. szám
Az EBESZ szerbiai misszióvezetőjével egyeztetett az MNT elnöke

Fontosnak tartják a rendszeres egyeztetéseket azokról a folyamatokról, amelyek kihatással vannak a nemzeti közösségek életére.

Az új nemzeti kisebbségek jogérvényesítési cselekvési tervének kidolgozási folyamatáról, valamint a 2022-ben esedékes népszámlálásról és a nemzeti tanácsi választásokról is egyeztetett Jan Braathu, ez EBESZ szerbiai misszióvezetője és az MNT elnöke, Hajnal Jenő találkozásuk alkalmával. A két szervezet vezetője elmondta, hogy fontosnak tartják a rendszeres egyeztetéseket azokról a folyamatokról, politikai és társadalmi történésekről, amelyek befolyásolják a nemzeti közösségek életét és a nemzeti tanácsok munkáját.


Fotó: MNT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..