home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Autóút épül Bánátban
2024.02.29.
LXXIX. évf. 9. szám
Autóút épül Bánátban

A négy várost összekötő autóút munkálatai Jabučki ritnél kezdődtek, nem messze a szerb fővárostól. Az útvonal érinteni fogja Pancsovát, Ópávát, Antalfalvát és Zsablyát. Több mint 30 munkagép van terepen, a kivitelező egy kínai cég.

A Belgrád–Nagybecskerek–Újvidék autóút 105,4 kilométer hosszú, amelyből a Belgrád–Nagybecskerek szakasz 67,7, a Nagybecskerek–Újvidék rész pedig 37,7 kilométeres lesz. Többek között négy nagy hidat terveznek az autóúton, amelyből kettő a Temesen, egy a Begán és egy a Tiszán vezet majd át. Emellett kisebb hidak is lesznek, valamint húsz felüljáró és hét aluljáró.

Forrás: B92, Pannon RTV

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..