home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Autós gyermekülésre lehet pályázni
2021.06.04.
LXXVI. évf. 22. szám
Autós gyermekülésre lehet pályázni

Magyarkanizsa község polgármestere az idei évben is pályázatot hirdetett, amelynek a segítségével 110 autós gyermekülést osztanak ki a kisgyermekes családok között. Azoknak a gyermekeknek a szülei jelentkezhetnek, akik 2019. október 1-je és 2020. december 31-e között születtek. A pályázatot az önkormányzat a saját eszközeiből finanszírozza.

A pályázat részleteit Marko Ždero, a magyarkanizsai községi tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja és Bajtai Balázs, a magyarkanizsai községi közigazgatási hivatal felügyelőségi főosztályának vezetője ismertette sajtótájékoztató keretében.
A feltételek között szerepel, hogy legalább az egyik szülőnek az állandó lakhelye a község területén legyen, és a család rendelkezzen saját gépkocsival. A pályázáskor be kell adni azon szülő személyazonossági igazolványának a kivonatát, aki Magyarkanizsa község területén lakik, illetve a forgalmi engedélyének a kivonatát. Szükséges a gyermek anyakönyvi kivonata, munkanélküli szülő esetén az erről szóló igazolás, illetve, amennyiben a gyermekét egyedül nevelő szülőről van szó, akkor a szociális központ igazolása is.

Ha több lesz a jelentkező, mint a rendelkezésre álló gyermekülés, előnyt élvez az a szülő, akinek ikergyermekei vannak, egyedül neveli a gyermekét vagy munkanélküli.

A pályázási határidő 2021. június 17.
A pályázat szövege Magyarkanizsa község hivatalos honlapján található meg, a www.kanjiza.rs  címen.


A képen balról jobbra: Bajtai Balázs és Marko Ždero

Forrás: Magyarkanizsa Község Önkormányzata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..