Autós gyermekülésre lehet pályázni
2021.06.04.
LXXVI. évf. 22. szám
Autós gyermekülésre lehet pályázni

Magyarkanizsa község polgármestere az idei évben is pályázatot hirdetett, amelynek a segítségével 110 autós gyermekülést osztanak ki a kisgyermekes családok között. Azoknak a gyermekeknek a szülei jelentkezhetnek, akik 2019. október 1-je és 2020. december 31-e között születtek. A pályázatot az önkormányzat a saját eszközeiből finanszírozza.

A pályázat részleteit Marko Ždero, a magyarkanizsai községi tanács kommunális ügyekkel megbízott tagja és Bajtai Balázs, a magyarkanizsai községi közigazgatási hivatal felügyelőségi főosztályának vezetője ismertette sajtótájékoztató keretében.
A feltételek között szerepel, hogy legalább az egyik szülőnek az állandó lakhelye a község területén legyen, és a család rendelkezzen saját gépkocsival. A pályázáskor be kell adni azon szülő személyazonossági igazolványának a kivonatát, aki Magyarkanizsa község területén lakik, illetve a forgalmi engedélyének a kivonatát. Szükséges a gyermek anyakönyvi kivonata, munkanélküli szülő esetén az erről szóló igazolás, illetve, amennyiben a gyermekét egyedül nevelő szülőről van szó, akkor a szociális központ igazolása is.

Ha több lesz a jelentkező, mint a rendelkezésre álló gyermekülés, előnyt élvez az a szülő, akinek ikergyermekei vannak, egyedül neveli a gyermekét vagy munkanélküli.

A pályázási határidő 2021. június 17.
A pályázat szövege Magyarkanizsa község hivatalos honlapján található meg, a www.kanjiza.rs  címen.


A képen balról jobbra: Bajtai Balázs és Marko Ždero

Forrás: Magyarkanizsa Község Önkormányzata

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Községeink Életéből rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..