home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Autómentes nap volt Zentán
Tóth Lívia
2016.09.26.
LXXI. évf. 38. szám
Autómentes nap volt Zentán

Az idén is több százan vettek részt a Zenta főterén megtartott autómentes napon. A rendezvényt, immár negyedik alkalommal, a Zentai Ifjúsági Szervezet és a helyi Locator Város- és Környezetvédő Egyesület szervezte. Az esemény egyik célja a környezetkímélő kerékpározás népszerűsítése az autózással szemben.


Bodó Zoltán felvételei

Az ötletgazdák ezúttal kiemelt figyelmet szenteltek a legkisebbeknek. A gyermekfoglalkozások kivitelezésében a Hófehérke Óvoda és a Vöröskereszt zentai szervezete volt a segítségükre.

Az akcióhoz a zentaiak mellett többek között adai, csókai, magyarkanizsai, törökkanizsai, topolyai bringások is csatlakoztak. A Zenta község önkormányzata, a zentai Ifjúsági Tanács, valamint a Capriolo és a Žitopromet vállalatok támogatásával életre hívott rendezvényen számos kísérőprogram is várta az érdeklődőket például kerékpár-szépségverseny, zumba-bemutató, koncert, közös ebéd stb.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..