home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Augusztus 21-éig jelentkezhetnek a számlálóbiztosok
2023.08.17.
LXXVIII. évf. 33. szám
Augusztus 21-éig jelentkezhetnek a számlálóbiztosok

A Köztársasági Statisztikai Hivatal mezőgazdasági összeírást tart október 1-je és december 15-e között. A mezőgazdasági összeírás a családi gazdaságokra vonatkozik Szerbia egész területén.

A munka elvégzéséhez számlálóbiztosokra van szükség, akik augusztus 21-éig jelentkezhetnek, kizárólag elektronikus úton. Az érdeklődőket rangsorolják, a listát augusztus 22-én teszik közzé a stat.gov.rs és a propispoljoprivrede.stat.gov.rs weboldalon, ahol bővebb információk is találhatók a jelentkezés kapcsán.

A tervek szerint a munkában 3000 számlálóbiztos venne részt, akiket október 1-jétől december 22-éig alkalmaznának. Az alapkövetelmények között szerepel, hogy a jelentkezők szerb állampolgárok legyenek, betöltötték a 18. életévüket, középiskolai végzettségük van, nem folyik ellenük bűnvádi eljárás, és rendelkeznek alapvető számítógépes ismeretekkel.

Egy számlálóbiztosnak 250 családi gazdaság jut, az adatgyűjtés pedig elektronikus kérdőív alapján történik. Az összeírás előtt ötnapos képzést tartanak a szervezőknek és a számlálóbiztosoknak egyaránt.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..