home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Aranytoll életműdíjat kapott Léphaft Pál
2021.07.01.
LXXVI. évf. 26. szám
Aranytoll életműdíjat kapott Léphaft Pál

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége a magyar sajtó napja alkalmából 2020-ban tüntette ki Léphaft Pál vajdasági karikaturistát és újságírót, de a járványhelyzet miatt a díjazott nem vehette át az elismerést.

Léphaft Pál az Aranytoll életműdíjat több évtizedes kiemelkedő alkotói tevékenységéért érdemelte ki. A felterjesztő a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete volt.

A Magyar Szó nyugalmazott karikaturistájának, a Grimasz szerkesztőjének a Magyar Szó Lapkiadó Kft. újvidéki székházában Máriás Endre, a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elnöke, főszerkesztő-helyettes és Klemm József, a VMÚE elnökségi tagja, a Vajdasági RTV vezérigazgató-helyettese adta át a rangos elismerést.

(Forrás: Magyar Szó)

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..