home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Aranykapu-vakáció!
(SZ. L.)
2014.05.28.
LXIX. évf. 22. szám

Ismét egy újdonsággal lepi meg a Népkör MMK a szabadkaiakat.

A nagy sikerű Aranykapu Játszóház a nyári hónapokban sem zárja be kapuit. Mivel sok kisgyerek nem utazik el a nyári szünet alatt, vagy nincs, aki vigyázzon rá, amíg a szülők dolgoznak, a Népkör munkatársai magukra vállalnak heti két napot. Június 23-ától augusztus 15-éig, minden kedden és csütörtökön délelőtt 8 és 13 óra között napközis foglalkozásokat rendeznek az óvodásoknak és az általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak az Aranykapu Játszóházban. A gyerekekkel Cseh Kornélia és Horváth Evelin szakképzett pedagógus foglalkozik. A tervek szerint kirándulásokat is szerveznek, elviszik a gyerekeket Palicsra, Ludasra, megmutatják nekik a város nevezetességeit, és néhány olyan művelődési intézménybe is ellátogatnak az Aranykapu-vakáció keretében, ahol kulisszatitkokkal is megismerkedhetnek, emellett kézműves-foglalkozásokon és játékokon is részt vehetnek. A szervezők uzsonnáról is gondoskodnak. Bővebb tájékoztatás a 024/557-033-as telefonszámon kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..