home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Arany az országos bajnokságról
Tóth Tibor
2024.07.03.
LXXIX. évf. 27. szám
Arany az országos bajnokságról

Világos Adriana, a TSC Atlétikai Sportegyesület versenyzője az Európa-bajnoki ezüstérem után megnyerte a szerbiai országos bajnokságot, miután a harmadik sorozatban 60 méter 46 centiméterre hajította a gerelyt. Világos mögött a 2. helyen Marija Vučenović (Vojvodina) végzett 59,48-cal, a 3. helyet pedig Ivana Đurić (Crvena zvezda) szerezte meg 54,35-tel.

Kraljevón rendezték meg a 18 éven aluliak atlétikai országos bajnokságát, melyen a TSC Atlétikai Sportegyesület versenyzői két érmet nyertek. Bede Borbála 49 méter 98 centiméteres eredménnyel, új egyéni csúccsal, aranyérmet nyert, Dorkó Réka pedig a dobogó harmadik fokán végzett. Kis Brigitta a 8., Fulajter Nóra a 11. helyen zárta a versenyt.

Ugyanezen a versenyen a Spartacus atlétái érmet ugyan nem szereztek, de három döntős helyezést elértek. Višnja Vilov 400 méteren 1:00,48-as idővel a 7. helyen végzett, Elena Puškar 800 méteren, 2:18,96-os új egyéni csúccsal, a 4. helyen ért célba, Dajana Bašić Palković pedig ugyanezen a távon 2:25,03-as idővel a 6. helyet szerezte meg.

Fotók: TSC Atlétikai Sportegyesület és Spartacus Atlétikaklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..