home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Apával és anyával játszani jó
(P. M.)
2016.07.04.
LXXI.. évf. 26. szám
Apával és anyával játszani jó

A nagybecskereki Família Nagycsaládos Egyesület a nezsényi Temes-parton a fenti címmel vidám családi pikniket szervezett, melyen a szentmihályi cserkészek, a nagybecskereki óvodások és a nezsényi gyerekek vettek részt.

Traktorral mentek ki a folyópartra. A barátkozást Palkovics Mária, a Família elnöke nyitotta meg, aki köszöntötte a vendégeket, és az apák napjáról mondott egy kis tájékoztatót a megjelenteknek.

A szeszélyes időjárás egy kicsit megváltoztatta a helyszínt, a Temes folyó kilépett ugyanis a medréből, és a kiszemelt kirándulóhely használhatatlanná vált. Ez azonban egy csöppet sem zavarta a hangos gyereksereget, mely önfeledten játszani kezdett. Az íjászkodásért nagyon nagy köszönet jár a zentai Jablonszki Sándornak, aki szeretettel és türelemmel oktatta az érdeklődőket. A vidám vetélkedőt Szabó M. Cecília nővér vezette, ebben segített neki Ábel Kornélia, az anyanyelvápoló csoport vezetője is. A meseolvasás, az arcfestés és a kötélhúzás után nagyon jólesett a finom ebéd is.

A délután folyamán közzétették a korábban meghirdetett rajzpályázat eredményét, és nyelvápoló műsort tartottak a helyi kultúrotthonban. A szülők és a nagyszülők nagy tapssal jutalmazták a kicsik fellépését. A rendezvényt a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége támogatta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..