home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Antitestek ingyenes ellenőrzése Magyarkanizsán
2021.07.14.
LXXVI. évf. 28. szám
Antitestek ingyenes ellenőrzése Magyarkanizsán

A Magyarkanizsai Egészségház tájékoztatja a polgárokat, hogy lehetőség van a Covid-19 antitestek ingyenes ellenőrzésére. A nagykikindai Közegészségügyi Intézet mikrobiológiai laboratóriuma ingyenes tesztelést végez az N (nukleokapszid) és az S (Spike) fehérje elleni SARS-Cov-2 IgG antitestek felmérésére. Azok a polgárok jogosultak erre, akik regisztráltan átestek a Covid-19 által okozott betegségen vagy felvették a Covid-19 oltást.

A Magyarkanizsai Egészségház a polgárok érdekében, hogy ne utazzanak Nagykikindára, ingyen kötelezettséget vállalt a vérvételre, a centrifugálásra és a szérum Nagykikindára történő küldésére. Az eredményeket a páciens 5 napon belül megkapja.

Minden érdeklődő polgár, aki rendelkezik betegbiztosítással, illetve a Magyarkanizsai Egészségház orvosa által kiállított utalóval, amely a Közegészségügyi Intézet mikrobiológiai laboratóriumába szól, tesztelheti a COVID-19 elleni antitesteket, hogy ily módon értékelje az immunállapotát. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..