home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Alulöltözötten jelentkezik Tóth Andi
Zvekán Péter
2020.11.06.
LXXV. évf. 44. szám
Alulöltözötten jelentkezik Tóth Andi

A mindössze huszonegy éves Tóth Andi az utóbbi időben minden szempontból a figyelem középpontjába került. Eredetileg a magyarországi X-Faktor ötödik szériájából ismerhetjük, hiszen azt meg is nyerte, ám szerintem azóta nem kapott akkora figyelmet, mint mostanában. Ez főleg azért történik, mert szerepel a Sztárban Sztár című műsorban, és nem mellesleg egy igazán sokat mutató klippel is előállt.

Sztárban Sztár

Úgy gondolom, nem mondok újdonságot azzal, hogy Tóth Andi a Sztárban Sztár egyik legnagyobb meglepetése. Eddig ugyanis főleg csak annyit tudtunk róla, hogy egy igen dögös, jó hangú énekesnő. Most azonban több oldaláról is megismerhetjük, ami csak előnyére válik. A műsor elején kapott egy-két kritikát, de az utóbbi néhány adásban a teljesítménye egészen kiváló. Volt olyan, hogy Tóth Gabit, Tina Turnert vagy Bryan Adamset kellett utánoznia. Ez mind-mind rendkívül jól sikerült neki. A verseny még jelenleg is tart, de Andi még ezt a figyelmet is tudja fokozni, hiszen egy vadiúj klippel jelentkezett, mely A parkban címet kapta.

 

Az új dal és a klip

A szerzemény már jóval korábban megíródott, ám a forgatás és a bemutatás is csúszott a már említett Sztárban Sztár műsorban való szereplés miatt. „A nyáron forgattuk, és az volt a koncepció, hogy a nyáron is jön ki, de a műsor miatt nem tudtuk leforgatni idejében. Ez nem gond, legalább egy kicsit visszahozom a nyarat a hallgatók szívébe. A Városligetben készült, egy egyszerű klipet szerettem volna, mindenféle cicoma nélkül, szerintem ez sikerült is” — mondta el Tóth Andi az Nlc.hu portálnak. Azt is elmondta, hogy A parkban című dalában a tematikát nem akarta túlbonyolítani. Ez ugyanis egyszerűen a szerelemről szól, melyről eddig nem sokszor énekelt, de miért is ne. Reméli, hogy a szám egy igazi randizós trackké válik.

Ám valljuk be, a videót látva mindenkit az érdekel, hogy Andinak mégis hogyan sikerült ennyire alulöltöznie. Szerencsére találtunk rá választ az internet csodálatos világában! „Megkérdezték, hogy mi ez a garbó-bikinialsó kombó. Nos, mindig megtalálnak, hogy néhány fotómon nagy hangsúly van a mellemen, most viszont ezt nem mondhatják. Mivel egyszerű a klip, inkább a ruhával szerettem volna feldobni. Nézegettük a külföldi videókat, és megakadt a szemem Miley Cyrus Malibu című klipjén, mely hasonló stílusú. Külföldön a kevés ruha elfogadott, itthon sokszor megköveznek érte, de mégis azt gondolom, hogy ezúttal nem mutattam sokat magamból” — válaszolta Andi az Nlc.hu kérdésére.

A forgatáson csak az volt a fura, hogy a klip egy nyilvános parkban készült, így feltételezhetően meg-megálltak a járókelők, hogy meglessék, mi is történik, vagy egyszerűen csak azért, hogy egy kicsit legeltessék szemüket az igazán dekoratív énekesnőn. Andi észrevette a nézelődőket, de elmondása szerint nem voltak annyian, hogy zavarják. Nos, a végeredmény már fent van a YouTube-on, szóval, akit sikerült kíváncsivá tennem, az ne habozzon, keressen rá!

Képek: images.squarespace-cdn.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..