home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Aleksandar Vučić köztársasági elnökkel tárgyalt Pásztor István
2021.02.03.
LXXVI. évf. 5. szám
Aleksandar Vučić köztársasági elnökkel tárgyalt Pásztor István

Ma reggel Aleksandar Vučić köztársasági elnök úrral tárgyalt, melynek eredményeként ma éjféltől ismét PCR-teszt és karanténkötelezettség nélkül lesz átjárható a magyar-szerb határ. — olvasható Pásztor István Facebook-oldalán.

A közel egy órás megbeszélésen az alábbi fontos témákat érintették még:

FEJLESZTÉSEK: A régóta várt palicsi turisztikai fejlesztésekről beszéltek; úgy a folyamatban levőkről, mint a tervezettekről. Ezen felül érintették a vajdasági magyar sportfejlesztések témakörét is.

KULTÚRA: Arra kérte Vučić elnököt, hogy segítsen annak a több tíz szakembernek a munkába állításában, akik a kulturális intézményrendszerekben fognak fontos feladatokat ellátni.

MIGRÁCIÓ: A határátkelés mellett az illegális migráció égető kérdése is asztalra került.

Elnök úr szigorú fellépést ígért mind a migránsok, mind az utazásukat szervezők irányába, hogy fel tudják számolni azt az irdatlan helyzetet, amivel a határ közelében élők nap mint nap szembesülnek.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..