home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Alapemberek nélkül is horvát győzelem
Tóth Tibor
2016.06.21.
LXXI. évf. 24. szám

D-CSOPORT, 3. FORDULÓ: Horvátország—Spanyolország 2:1 (1:1)

D-CSOPORT, 3. FORDULÓ 
Horvátország—Spanyolország 2:1 (1:1)
Bordeaux, Stade Matmut-Atlantique, 37 245 néző. Vezette: Kuipers (holland).

Gólszerző: Kalinić (45.), Perišić (87.), ill. Morata (7.)

HORVÁTORSZÁG: Subašić – Srna, Ćorluka, Jedvaj, Vršaljko – Rog (Kovačić, 82.), Badelj – Perišić (Kramarić, 94.), Rakitić, Pjaca (Čop, 92.) – Kalinić. 

SPANYOLORSZÁG: De Gea – Juanfran, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba – Fabregas (Thiago, 84.), Busquets, Iniesta – David Silva, Morata (Aduriz, 67.), Nolito (Bruno Soriano, 60.). 

A több alapemberét pihentető horvát együttes legyőzte a címvédő spanyolokat, és ezzel megszerezte a csoport első helyét. Amennyiben Magyarország az F csoport 3. helyén végez, akkor a nyolcaddöntőben a horvát együttessel mérkőzik. A horvátok nem jöttek zavarba a korai spanyol gól miatt, és Kalinić sarokkal talált De Gea kapujába. A spanyolok Sergio Ramos révén kihagytak egy büntetőt, majd három perccel a lefújás előtt jött a horvát büntetés. Egy gyors ellentámadás után Kalinić Perišićhez passzolt, ő pedig éles szögből, lapos lövéssel megszerezte csapatának a győztes találatot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..