home 2024. szeptember 18., Diána napja
Online előfizetés
Aláírta a koalíciós szerződést a Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt
2024.09.13.
LXXIX.. évf. 37. szám
Aláírta a koalíciós szerződést a Vajdasági Magyar Szövetség és a Szerb Haladó Párt

Belgrádban aláírta a koalíciós szerződést a Vajdasági Magyar Szövetség a Szerb Haladó Párttal – tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.


Fotó: Facebook/Dr. Pásztor Bálint

Az okmányt Miloš Vučević miniszterelnök, az SZHP elnöke és dr. Pásztor Bálint, a VMSZ elnöke látta el kézjegyével. A koalíciós szerződés pontosan tartalmazza a párt választási kampányban felvázolt céljait, egyebek mellett az illegális migráció visszaszorítását, a lakosok biztonságának garantálását, az európai integráció fontosságát, a regionális fejlesztéseket, beleértve az infrastrukturális beruházásokat, valamint egyéb, a nemzeti közösségre és a mezőgazdaságra vonatkozó célokat.

A koalíciós szerződés teljes terjedelmében a vmsz.org.rs oldalon tekinthető meg.

Az aláírt koalíciós szerződés a mellékletekkel szerb nyelven itt olvasható https://bit.ly/3ZiBn73, hamarosan pedig magyar nyelven is közzétételre kerül a VMSZ honlapján – adta hírül a VMSZ elnöke.

 

Forrás: Facebook/Dr. Pásztor Bálint, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..