„Akiknek sokat köszönhetünk”
2020.09.30.
LXXV. évf. 40. szám
„Akiknek sokat köszönhetünk”

Magyarkanizsa önkormányzata idén is meghirdeti fotópályázatát

Községünk napja mindannyiunk ünnepe, akik egy közösségben élünk. Az ünnepek összetartozásunkat, egybefonódó sorsunkat hivatottak kiemelni, erősíteni azt a sokszínűséget, azt a gazdag múltat, hagyományaink megtartását, amit elődeink örökül hagytak ránk.

Ebben az évben azokra a kiemelkedő személyekre, személyiségekre szeretnénk emlékezni, akik községünk településeinek vagy egész községünk életének meghatározó szereplői voltak. Azok előtt szeretnénk fejet hajtani, akik egy kis közösség mindennapjait előbbre vitték, akik maradandó nyomot hagytak a település életében.

A pályázatra érkező fotóknak ezt az emlékezést, tiszteletet kell visszaadniuk.

A pályázat révén – reményeink szerint - egy olyan arcképcsarnok válik közkinccsé, amely méltán bemutatja majd múltunk kiemelkedő alakjait, akik munkája, elhivatottsága, szenvedélye formálta történelmünket és ezzel együtt napjainkat.

TÉMA: A pályázó településének híres embere, a közösség megbecsült polgára, aki maradandót hagyott környezetére (köztéri szobrok, szülőházak, munkásságának lenyomatai, bizonyítékai, szellemi/tárgyi örökség)

JELENTKEZŐK: A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló, kezdő és haladó fotósok jelentkezését várjuk, akik jelenleg Magyarkanizsán vagy a község valamely településén élnek, illetve innen származnak és még mindig magyarkanizsainak tekintik magukat.

KORHATÁR: 15 éves kor felett.

FOTÓK: A fotókat digitális változatban várjuk JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 5 db fotóval lehet pályázni.

NYEREMÉNY: mindegyik pályamunka elektronikusan kerül bemutatásra, a zsűri szerint a legjobb fotót készítők kategóriánként pénzjutalomban részesülnek.

ZSŰRI: A fotókat szakmai zsűri elemzi, értékeli, és választja ki a legjobbat.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2020. október 14 (szerda).

A pályázat eredményéről a fotópályázat kiírója minden pályázót e-mailben értesít, a beküldött fotók a szervező által működtetett internetes platformokon feltöltésre és bemutatásra kerülnek.

A képeket a rka@sks.co.rs email címre várjuk a következő adatokkal együtt (csillaggal jelölt kötelező, csillag nélküli opcionális)

*NÉV:

*KOR:

*LAKHELY:

*SZÜLETÉSI HELY:

*E-MAIL-CÍM:

*MIKOR ÉS HOL KÉSZÜLT A FOTÓ?

A FOTÓ CÍME:

*Az e-mail TÁRGYA „FOTÓPÁLYÁZAT” legyen.

FONTOS: a hiányos adatokkal ellátott pályázatot nemáll módunkban elfogadni!  

Kérdés, információ: Erdélyi Tóth Edit, 024 4 879 200, rka@sks.co.rs

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..