home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Akik nem tétlenkedtek...
(G. M. E.)
2013.06.26.
LXVIII. évf. 26. szám
Akik nem tétlenkedtek...

A vakáció beköszöntével gyakran megfeledkezünk arról, hogy számot vessünk az eltelt iskolaév eseményeivel, eredményeivel. Nem így a szabadkai J. J. Zmaj iskola 3. c osztályának tanulói és tanítónője, Grubanov Martinek Emília.
Az alábbiakban összefoglalt képzőművészeti eredményeik tükrében bártan kijelenthetjük: a 3. c-sek ebben a tanévben sem tétlenkedtek!

— A magyarországi Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett nemzetközi rajzverseny különdíjasa Kávai Rita lett, Nikolics Blanka, Szakáll Edina és Ökrös Kyra könyvjutalomban részesült.
— A magyarországi Somoskőújfalu bűnmegelőző központjának pályázatán Zemkó Attila, Nikolics Blanka, Ökrös Kyra, Horváth Réka és Sipraga Lúna szerepelt eredményesen — emléklapot kaptak.
— Iskolánknak a gyermekhéten meghirdetett rajzpályázatán Dékány Máté első, Szakáll Edina második, Kávai Rita harmadik díjas lett.
— A magyarországi Nyíregyháza Váci Mihály Kulturális Központjának nemzetközi képzőművészeti pályázatán Zemkó Attila első, Miskolci Helga harmadik helyezett lett.
— A budapesti FSZEK Lehel utcai könyvtár illusztrációs pályázatán Ökrös Kyra 2. helyezést ért el.
— A japán Pentel írószergyártó cég által meghirdetett nemzetközi pályázaton Szakáll Edina bronzérmes lett.
— Az iskolanapi rajzpályázaton a 3. és 4. osztályosok korcsoportjában Ökrös Kyra jutalma lett az első díj.
— A fehéroroszországi Minsk nemzetközi rajzpályázatának oklevelét Horváth Réka érdemelte ki.
— Az újvidéki Képzőművészeti Központ által meghirdetett országos szintű képregény-rajzoló versenyén Ökrös Kyra 2. díjban részesült. Tanítónője elnyerte a legjobb pedagógusnak járó díjat.
— A szabadkai Harcosszövetség pályázatán Horváth Réka alkotását első díjjal jutalmazták.
— A Fidelitas tiszafüredi (magyarországi) csoportja által meghirdetett képzőművészeti pályázaton Dékány Máté 1., Sipraga Lúna 2., Ökrös Kyra pedig 3. díjas lett.
— A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. (Győr, Magyarország) Mit jelent számomra az erdő? elnevezésű rajzpályázatán Kávai Rita és Ökrös Kyra különdíjban részesült.
— A Nem Vagy Egyedül Tisza menti Rákellenes Egyesület a 3-4. osztályos tanulók korcsoportjában Ökrös Kyra alkotását 3. díjjal jutalmazta.
— A wellingtoni (Új-Zéland) Fészek Hírmondó pályázatán Kávai Rita első helyezést ért el.
— A Litvániában meghirdetett nemzetközi képzőművészeti pályázaton Ökrös Kyra érmes lett, Nagy Nikoletta és Kávai Rita pedig alkotásával hozzájárult a csoportdíj megszerzéséhez.
— A budapesti FSZEK Deák Ferenc Könyvtára Poéta Paletta címmel hirdetett pályázatot, és Horváth Réka elnyerte a könyvtárosok különdíját.
— A Palóctáj Méhészegyesület rajzpályázatán Miskolci Helga, Sipraga Lúna és Nikolics Blanka alkotása lett díjazott.
— A budapesti FSZEK Lehel utcai könyvtárának húsvéti pályázatán Dékány Máté munkáját díjazták.
— A budapesti FSZEK Ugocsa utcai könyvtárának rajzpályázatán Ruzsin Dániel, Sipraga Lúna és Sztoján Kiss Lehel dicséretben részesült.
— A szabadkai egyházmegye fiatal papjai és a Fáklya Keresztény Ifjúsági Egyesület közös képzőművészeti pályázatán Ökrös Kyra 1. díjat nyert, Nikolics Blanka pedig dicséretben részesült.
— Az adai Kerekítő Magyar Pedagógusok Egyesülete által meghirdetett rajzpályázaton Miskolci Helga munkáját díjazták.
— A törökországi Gaziantep városkában meghirdetett nemzetközi rajzpályázaton Kávai Rita bronzérmet szerzett.
— A Macedóniában meghirdetett nemzetközi rajzpályázaton Kávai Rita Aranypaletta díjban részesült.
— A budapesti FSZEK békásmegyeri könyvtárának pályázatán Ökrös Kyra és Nikolics Blanka első, Sipraga Lúna és Sztantity Barbara pedig harmadik díjban részesült. Dicsérőoklevelet Sztoján Kiss Lehel, Miskolci Helga, Horváth Réka, Kovács Szuzana, Horvát Szebasztián, Kávai Rita és Fehér Noémi kapott.
— A budapesti FSZEK Dagály utcai könyvtárának rajzpályázatán Kávai Rita, Szakáll Edina és Horvát Szebasztián 1. helyezett, Sipraga Lúna, Spasić Nikola, Nikolics Blanka, Fehér Noémi és Ökrös Kyra 2. helyezett, Csonka Anikó pedig 3. helyezett lett.
— A budapesti aRc magazin pályázatán Dékány Máté, Szakáll Edina és Miskolci Helga alkotása különdíjban részesült.
— A magyarországi Békéscsabán meghirdetett WEÖRES 100 című nemzetközi rajzpályázaton Kovács Szuzana 3. díjas lett.
— A budapesti Móra Kiadó pályázatán dicséretben részesült Nikolics Blanka és Sztantity Barbara.
— A Rákellenes Egyesület országos pályázatán Szakáll Edina 2. díjban részesült.
— A Rákellenes Egyesület tartományi képzőművészeti pályázatán Sipraga Lúna dicséretben részesült.
— A Ljuberadjéban meghirdetett nemzetközi pályázaton Csonka Anikó munkáját első díjban részesítették.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..