home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Akik a táncot szeretik
(—)
2015.03.11.
LXX. évf. 10. szám
Akik a táncot szeretik

A csantavéri Hunyadi János Általános Iskola fiatal tanára, Tót Bagi Kinga tánciskolát szervezett az intézmény táncos lábú diákjainak. Az oktatás — melyen a sztenderd és a latin-amerikai táncokon kívül a csárdás, illetve a kóló is helyet kapott — február végén záróvizsgával ért véget.

Az esten harminchárom fiatal mutatta be a tudását. A talpalávalóról Lehócki Tibor gondoskodott.

A verseny legügyesebb táncosait a háromtagú bírálóbizottság választotta ki. A bálkirálynő címet Sinkovics Anett, a bálkirályét Márton Tas nyerte el, dobogós pedig a Barna Liliána és Vituska Ádám, valamint a Toldi Boglárka és Nagy Gábor alkotta páros lett. A közönségtől Budánovity Nikoletta és Márton Tas kapta a legtöbb szavazatot.

A fiatalok a jövőben minden bizonnyal számtalan alkalommal veszik hasznát az újonnan szerzett tudásuknak, ám azoknak sem kell szomorkodniuk, akik ezúttal lemaradtak: Csantavéren jövőre ismét megszervezik a tánciskolát.


A díjazottak és a bírálóbizottság tagjai


Az első helyezett táncosok: Anett és Tas

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..