home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Ajándékot kaptak az elsősök
(Tha)
2015.09.02.
LXX. évf. 35. szám
Ajándékot kaptak az elsősök

Ceglédi Rudolf polgármester és Kormányos Katona Gyöngyi, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja szeptember első két napjában meglátogatta és megajándékozta a község általános iskoláinak elsős tanulóit.

A körutat a zentai oktatási intézményekben, a Thurzó Lajos, a November 11. Általános Iskolában és az Emlékiskolában kezdték, majd a felsőhegyi Csokonai Vitéz Mihály és a tornyosi Tömörkény István Általános Iskola következett.

Szeptember 2-án a bogarasi és a kevi intézmény került sorra.

Az elsős kisdiákok a Magyar Nemzeti Tanácstól tanszer-, a zentai önkormányzattól pedig közlekedésbiztonsági csomagot kaptak. 
Zenta község területén összesen 211 elsős tanuló kezdte meg tanulmányait, 166 magyar, 45 pedig szerb nyelven.




















Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..