home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Ajándék óriásfestmény a muzslyai egészségügyi otthonnak
Borbély Tivadar
2019.10.11.
LXXIV. évf. 41. szám
Ajándék óriásfestmény a muzslyai egészségügyi otthonnak

A Muzslyai Amatőr Képzőművészeti Klub (MAKK) az idén ünnepli fennállásának 19. évfordulóját. Ebből mintegy 15 éve a legfiatalabb klubtagok a muzslyai falunap és templombúcsú alkalmából egy óriásfestményt festenek.

Ez a mesés, ötletes és érdekességekkel teli festmény — a klub tagjainak jóvoltából — az idén is a helybeli egészségügyi otthon falát fogja díszíteni.

Az amatőr művészek elmondása szerint a gyerekek alkotásával elsősorban az idős és beteg polgártársaknak szeretnének kedveskedni, hiszen köztudott, hogy a színeknek is gyógyító hatásuk van.

— Ha a nagymamák és nagytaták egy pillantást vetnek a képre, láthatják, érezhetik mekkora szeretettel, figyelmességgel és törődéssel lett az elkészítve. Ilyenkor mosolyt csalunk arcukra és örömöt varázsolunk szívükbe — hangoztatják a festők.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..