home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Ajándék az újszülötteknek
Tóth Tibor
2015.01.03.
LXIX. évf. 53. szám
Ajándék az újszülötteknek

A hajdújárási Kolibri Nagycsaládosok Egyesülete apró figyelmességgel ajándékozta meg a 2015-ös év első kisbabáját, valamint azokat a csecsemőket, akik az elmúlt év utolsó napjaiban jöttek világra.





A Szabadkai Közkórház szülészeti osztályán tett látogatással arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos egy kisgyermek érkezése, hiszen így alakul ki a család, mely fontos és nélkülözhetetlen alapsejtje az egészséges társadalomnak.





— A legutolsó népszámlálási adatok alátámasztják, hogy mennyire kedvezőtlen szűk közösségünk természetes népszaporulata. Úgy gondoltuk, hogy lehetőségeinkhez mérten megajándékozzuk azokat a kisbabákat, akik az elmúlt év végén, és az új év elején bontottak vitorlát az élet tengerén. Hét kisbabát ajándékoztunk meg télapózsákkal és télapósapkával — mondta Gajda Nóra, a Kolibri Nagycsaládosok Egyesületének elnöke.



Az első kisbaba Szabadkán január elsején, 23 óra 30 perckor született. A babát Skendernek hívják és 3250 grammal, valamint 49 cm-el jött a világra.

A Szabadkai Közkórházban 2014-ben 1414 gyermek született, ebből huszonkilenc ikerpár.

Szabó Attila/Hét Nap felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..