home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Adományok gyűjtése a földrengés károsultjainak
Pannon RTV
2023.02.20.
LXXVIII. évf. 7. szám
Adományok gyűjtése a földrengés károsultjainak

Vasárnap a Szabadkai Egyházmegye mintegy 100 plébániáján szerveztek gyűjtést a törökországi és szíriai földrengések károsultjainak. A mise után a hívők a perselybe dobhatták a támogatásra szánt adományt.

Ugyanakkor a szabadkai Caritas számlaszáma továbbra is él, és folyamatosan utalható rá pénz a károsultak megsegítésére.

A kelebiai templomban, ahol a Pannon RTV felvételei készültek, szép számban gyűltek össze a hívek. A szentmisét Paskó Csaba kelebiai plébános, a szabadkai Caritas elnöke celebrálta.
A pár évvel ezelőtt történt horvátországi földrengés károsultjainak is tetemes adományt gyűjtött a Szabadkai Egyházmegye. A szabadkai Caritas 205-512025-08-as számlaszámára ezúttal is befizethető a támogatás a török és a szír földrengés károsultjainak. A szükséges adatok: Caritas Subotica, Zmaj Jovina 20, Subotica, Za Tursku i Siriju megjelöléssel.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..