home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Adomány a legkisebb szenttamásiak számára
(T. L.)
2023.09.19.
LXXVIII. évf. 37. szám
Adomány a legkisebb szenttamásiak számára

Szenttamáson, az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény Barbi óvodája az egyetlen olyan napközi, ahol kizárólag magyarul folyik az oktatói-nevelői munka. A Magyar Nemzeti Tanács 2023-ban több mint 100 000 dinárú értékű eszközökkel támogatta az intézményt, mely pénzből ágyneműket vásároltak a kisgyermekek számára. Szeptember 19-én Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke és az MNT tagjai látogattak el a napközibe.


— A helyi önkormányzattal karöltve tudtunk Szenttamáson egy bölcsődei csoportot elindítani az idén. Mivel az MNT számára nagyon fontos, hogy a szórványközösségben támogassuk az ilyen kezdeményezéseket, pontosabban azt, hogy az óvodai csoportok mellett bölcsődei tagozat is létesüljön. Mindehhez a felszerelés biztosítását szintén az MNT és önkormányzat vállalta magára. Fontos még kiemelni, hogy az utóbbi években ezen óvoda játszótere, nyílászárói és fűtésrendszere is megújításra került — hangoztatta a Magyar Nemzeti Tanács elnöke.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..