home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Adomány a Szabadkai Közkórháznak
Szakáll Laura
2022.09.02.
LXXVII. évf. 35. szám
Adomány a Szabadkai Közkórháznak

Három korszerű monitort és további két eszközt, úgynevezett Picco modult adományozott a Masterplast Kft. a Szabadkai Közkórháznak. A cég a legnépszerűbb termékeinek eladásából befolyt összeg egy részét jótékony célokra fordította, ebből vásárolták meg az európai szintű betegellátáshoz szükséges berendezéseket. Bunford Rozália, a cég gazdasági igazgatója hangsúlyozta, a Masterplast mindig is fontosnak tartotta a társadalmi szerepvállalást, a jótékonyságot, már több humanitárius akciót szervezett.

Dr. Bagi Bojan, az intézmény aneszteziológia és intenzív terápiás szolgálatának vezető főrovosa szerint a Masterplast ajándékát, a három Star 8000 monitort és a két Picco modult a műtőben és az intenzív osztályon használják majd.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..