home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Adatok bevitele és módosítása elektronikusan a választói névjegyzékben
2023.11.02.
LXXVIII. évf. 44. szám
Adatok bevitele és módosítása elektronikusan a választói névjegyzékben

A választói névjegyzékbe való felvételre vagy adatmódosításra vonatkozó kérelmet minden szerbiai állampolgár elektronikusan, teljesen ingyenesen nyújthatja be az „eUprava” portálon keresztül – közölte az Államigazgatási és Önkormányzati Minisztérium.

A választói névjegyzék fejlesztése érdekében új szolgáltatást hoztak létre az e-közigazgatási portálon, ahol mindenki megtekintheti a rá vonatkozó adatokat a választói névjegyzékben. Itt kérhető a regisztráció, módosítás, amelyről az igénylők elektronikus dokumentum formájában megkapják a tájékoztatást az e-postafiókjukba.

A szolgáltatás használatára olyan nagykorú szerbiai állampolgár jogosult, aki regisztrált a kormányzati portálon. A bejelentkezést követően a választói névjegyzék lapra kattintva megtekintheti adatait, és szükség esetén adatmódosítási kérelmet nyújthat be. A szolgáltatás ingyenes, de mindenki kizárólag saját magának nyújthat be igényt.

Forrás: Szerbiai RTV, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..