home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Ada község díjazottjai
2021.07.03.
LXXVI. évf. 26. szám
Ada község díjazottjai

Ada község napja alkalmából az adaiközsegi képviselő-testület ünnepi ülésén átadták a nyilvános elismeréseket.

Pro Urbe díjban részesült Resócki Rolland koreográfus, néptánc oktató. Iuventus Pro Urbe díjat vett át a moholi Živković Isidora, aki azÓbecsei Gimnázium végzős tanulója,országos bajnok birkózásban, és Mészáros Benedek, az adai Műszaki Iskola végzős tanulója számítógépek elektrotechnikusa szakon.
Polgármesteri köszönőlevélben részesült dr.Bakos Szabadi Magdolna,nyugalmazott általános orvos, Könyves Norbert,válogatott labdarúgó, Joó Róbert(posztumusz),a lovassportban elért eredményekért – az elismerést fia, Joó Tamás vette át, az 50 éves Adai Asztaliteniszklub, az Adai Egészségház, Ada községszociális gondozó központja, az adai rendőrség és tűzoltóság, a Vöröskereszt adai szervezete, a Duga civil szervezet.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..