home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Ada község BEES 2016 Award díjban részesült
Kókai Zsolt
2016.12.20.
LXXI. évf. 50. szám
Ada község BEES 2016 Award díjban részesült

A Hogyan idevonzani új befektetéseket az energetikai ágazatban — előrejelzések 2020-ig elnevezésű 4. BEES 2016 Biznisz Konferencia szakbizottsága a BEES AWARD 2016 díjat Ada községnek ítélte oda mint az első olyan szerbiai önkormányzatnak, amely magántőke bevonásával sikeresen megvalósította a közvilágítás felújítását, bizonyítva ezzel az energiahatékonyság javítása melletti elhivatottságát.

A BEES AWARD 2016 nyilvános elismeréssel olyan vállalatokat, önkormányzatokat és pénzintézményeket tüntetnek ki, amelyek az energiahatékonyság-javítási projektumokba és a megújuló energiaforrásokba való beruházással kihatottak az energiafogyasztás csökkenésére, és/vagy a hagyományos energiaforrásokat megújuló energiaforrásokra cserélték, bizonyítva ezzel egyértelmű elhivatottságukat az energiahatékonyság előmozdítása, fejlesztése és integrálása mellett, egyszersmind hozzájárultak az energetikai függetlenség javításához.

A BEES 2016 Award díjat Ada község nevében a község polgármestere, Bilicki Zoltán Belgrádban vette át 2016. december 15-én.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..