home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Acsai Györgyi Nagyapáti Kukac Péter-díjas
2018.07.26.
LXXIII. évf. 29. szám
Acsai Györgyi Nagyapáti Kukac Péter-díjas

A Nagyapáti Kukac Péter Képzőművészeti Díj bírálóbizottsága  (Ninkov Kovačev Olga, Csernik Attila elnök, Náray Éva) 2018. július 25-én megtartott ülésén döntött a 2018. évi díjazott személyét illetően.

A bizottság egyhangú döntése alapján a 2018. évi Nagyapáti Kukac Péter Képzőművészeti Díjat Acsai Györgyi óbecsei származású újvidéki képzőművész és pedagógus kapja.

Acsai Györgyi a múlt és a jelen kapcsolódását kutatja a magán és a nyilvános társadalmi kontextusok találkozópontjában — az emberi testen, vagy egy-egy tájképen keresztül, figuratív formakezeléssel és a szürrealitás attitűdjével, s mindennek alapja a kiváló rajztudás.

A Nagyapáti Kukac Péter Képzőművészeti Díjat a Topolyai Napok keretében adjuk át 2018. szeptember 14-én 18 órakor a topolyai Művelődési Ház galériájában. Ugyanekkor a hagyományoknak megfelelően megnyílik a díjazott művész kiállítása is.

A Nagyapáti Kukac Péter Képzőművészeti Díj bírálóbizottsága nevében:
Csernik Attila, a bírálóbizottság elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..