home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A zentai dohánygyár támogatása a népkonyhának
Tóth Lívia
2019.12.27.
LXXIV. évf. 52. szám
A zentai dohánygyár támogatása a népkonyhának

A JTI multinacionális vállalat tulajdonában lévő zentai dohánygyár tizenhárom éve segíti a rászorulóknak naponta meleg egytálételt nyújtó helyi népkonyhát. A donáció átadását immár hagyományosan az év végére időzítik. Az idén egymillió-százezer dinár összegű adománnyal járultak hozzá az intézmény zavartalan működéséhez.

Aleksandar Živkov, a zentai dohánygyár igazgatója és a cég három önkéntese mellett az élelmiszercsomagok kézbesítésén jelen volt Lőrinc Csongor, a községi tanács egészségüggyel és szociális kérdésekkel megbízott tagja is.

Zenta község önkormányzata eddig évente 2,5 millió dinárral támogatta a népkonyha tevékenységét, jövőre viszont 2,8 millió dinárt terveztek erre a célra a községi költségvetésben.

Ft. Nagy József plébános úr elmondta, minden segítség nagyon jól jön, hiszen a népkonyhán naponta 350 adag ételt készítenek.


Herédi Krisztián felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..