home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A világ végén is járt a Mikulás
M. K. E.
2012.12.19.
LXVII. évf. 51. szám
A világ végén is járt a Mikulás

Nem egy, de három sajátos ajándékkal lepte meg a Vadvirágok Művelődési Egyesület a majdány—rábéi gyerekeket a harmadik alkalommal megrendezett Mikulás-bulin.

Igaz, az elsőt részben az égiek jóvoltából kapták a gyerekek, hiszen pontosan úgy, ahogy tavaly, az idén is az egyesület által szervezett rendezvény napján érkezett meg az igazi tél. A szűnni nem akaró hóesésnek ugyan nagyon örült mindenki, de a sarkvidéki hidegnek, metsző szélnek, hótorlaszoknak már korántsem. A zord idő miatt a meghívott vendégek sem tudtak részt venni a műsoron.

A második ajándékot, egy több funkciós rádiókészüléket és egy fényképezőgépet, amelyet a bulin „fel is avattak”, a Magyar Nemzeti Tanács újabb támogatásának köszönhetően kaphatták kézhez a két falu fiataljai.

A harmadik meglepetés pedig — természetesen az év végi ünnepek köré épülő foglalkozásokon túl — az édességcsomag volt, hiszen az egyesület ezúttal sem feledkezett meg arról, hogy levelet írjon a Mikulásnak.

Az egyórás műsorban a majdányi Ágoston Sára és Csilla a zeneiskolában szerzett tudását csillogtatta meg, az általános iskolások kvíz keretében mérhették össze tudásukat, a legkisebbek számára pedig külön foglalkozást szerveztek.

Az ítéletidő ellenére sem maradtak üresen a Mikulásváró kis kezecskék, itt a világ végén. Mégis, ismételten a szervezők kapták a legszebb ajándékot: a gyerekek mosolyát.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..