home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A viharkárt szenvedett iskolák is pályázhatnak
2023.07.28.
LXXVIII. évf. 30. szám
A viharkárt szenvedett iskolák is pályázhatnak

A múlt heti viharban kárt szenvedett iskolák is jelentkezhetnek a tartományi oktatási titkárság pályázatára, amelyet július 12-én hirdettek meg, és augusztus 11-éig áll nyitva az érdeklődők előtt.

A keretösszeg, amit az oktatási intézmények felújítására és átalakítására szántak, 400 millió dinár volt, amiből 320 millió az alapfokú-, 80 millió a középfokú oktatás területén használható fel. A pályázat kiírásakor a minimálisan igényelhető összeg 10 millió dinár volt.

A tartományi oktatási titkárság módosította a korábbi pályázatot, így a kárt szenvedett iskolák is pályázhatnak, akkor is, ha kevesebb, mint 10 millió dinár támogatásra van szükségük. Ezúttal ugyanis azok az intézmények élveznek elsőbbséget, amelyeken az ítéletidő kárt okozott.

A múlt heti viharokban, Vajdaságban összesen 80 iskola sérült meg.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..