home 2023. szeptember 30., Jeromos napja
Online előfizetés
A városi könyvtár fiókkönyvtárainak működtetéséről egyeztetett az MNT Zomborban
facebook
2021.05.18.
LXXVI. évf. 19. szám
A városi könyvtár fiókkönyvtárainak működtetéséről egyeztetett az MNT Zomborban

A zombori Bieliczky Károly Városi Könyvtárba látogatott Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke és az MNT képviselői, valamint Pelt Ilona tartományi segédtitkár.

A helyszínen a doroszlói, bácsgyulafalvi, bezdáni és nemesmiliticsi fiókkönyvtárak működtetéséről egyeztettek az illetékesek, valamint megegyeztek arról, hogy segítenek a könyvtárnak magyar nyelvű kiadványok beszerzésében.

Az MNT most két értékes kiadványt ajándékozott a könyvtárnak. Ezek Dubravka Đaković: A vajdasági római katolikus templomok architektúrája 1699–1939 és Podhorányi Zsolt: Mesélő délvidéki kastélyok című műve.

Fotó: biblioso.org.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..