home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A válságtörzs ajánlásai
(Tha)
2020.11.21.
LXXV. évf. 47. szám
A válságtörzs ajánlásai

A köztársasági válságtörzs a koronavírus-járvány megfékezésének érdekében azt javasolja Szerbia kormányának, hogy az élelmiszerboltok, gyógyszertárak és benzinkutak kivételével Szerbia-szerte minden zárjon be 17 órakor – nyilatkozta szombaton reggel Srđa Janković, a válságstáb tagja a Szerbiai Rádió és Televízió reggeli műsorában.

A válságtörzs azt is ajánlja, hogy a maszkviselés nyílt térben is legyen kötelező minden olyan helyen, ahol lehetőség van az emberek találkozására. Mint mondta, az esetleges kijárási tilalom bevezetéséről nem tárgyaltak.
A szakember reméli, a szerb kormány változtatás nélkül fogadja el az általuk tett ajánlásokat. A rendelkezéseknek ugyanis minél előbb életbe kellene lépniük, mert véleménye szerint, már nem napokról, hanem órákról van szó.
Ana Brnabić kormányfő pénteken jelentette be, hogy közleményben tájékoztatják a nyilvánosságot a legújabb intézkedésekről. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..