home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A vajdasági tanintézmények számíthatnak a tartományi kormány támogatására
Pannon RTV
2021.06.14.
LXXVI. évf. 23. szám
A vajdasági tanintézmények számíthatnak a tartományi kormány támogatására

Várhatóan a költségvetés módosításával további eszközöket és forrásokat tud biztosítani a tartomány.

Az elkövetkező időszakban is számíthatnak a vajdasági tanintézmények a tartományi kormány támogatására - erről beszélt Újvidéken Szakállas Zsolt tartományi oktatási titkár. Elmondta azt is, hogy június elsején elfogadták a tartományi iskolanaptárat, amely tiszteletben tartja a magyar közösség ünnepeit is.

Szakállas Zsolt, tartományi oktatási titkár: „Nagyon reméljük, hogy a következő költségvetés módosításával, amely valamikor szeptemberben várható, további eszközöket és forrásokat tudunk biztosítani, és így más iskolákat is támogatni tudunk. Jelentős része ezeknek az eszközöknek olyan tanintézményekbe kerültek, ahol magyar nyelven is folyik az oktatói-nevelői munka úgy a tömbben, úgy a szórványban is.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..