home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
A történelemről -- máshogyan
2004.09.22.
LIX. évf. 38. szám

Történelemtanárok továbbképzése kezdődött meg szombaton, szeptember 18-án, az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Szervezete, a Zürichi Magyar Történelmi Egyesület Tudományos Tanácsa és a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola szervezésében. A húsz előadásból álló tanfolyam -- melyekre minden hónap u...

Történelemtanárok továbbképzése kezdődött meg szombaton, szeptember 18-án, az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Szervezete, a Zürichi Magyar Történelmi Egyesület Tudományos Tanácsa és a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola szervezésében. A húsz előadásból álló tanfolyam -- melyekre minden hónap utolsó előtti szombatján kerül sor a szabadkai Városi Könyvtár földszinti olvasótermében -- befejeztével a hallgatók vizsgát tehetnek, és átvehetik a róla szóló bizonylatot. (re)
Az első előadást az érdeklődők dr. ZACHAR József és dr. DARAY Lajos egyetemi tanárok tolmácsolásában hallgathatták meg. (Fotó: Szalai Attila)
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..