home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
A tetőzés képei
Martinek Imre
2023.12.29.
LXXVIII. évf. 52. szám
A tetőzés képei

Tetőzött a Duna Budapesten. Hivatalosan 693 cm-en. Ezen esztendő decemberének utolsó csütörtökjén.

A hozzáértők szerint lassú apadásra kell számítani. Mindeközben pedig változatlanul lehetséges fényképezni, illetve a szokványosnál némileg másképp viselkedni. Embere válogatja. Ez utóbbi előtti lehetőséggel éltünk mi is. Végigjárva előbb a Rákóczi és az Árpád híd közötti szakaszt, majd pedig visszakanyarodva a gondolataiba mélyedő költőnkig, József Attiláig, aki eredetileg a „rakodópart alsó kövén” ült annak idején. És köztudomásúan nemcsak nézte az elúszó dinnyehéjat, de sorsába merülten a fecsegő felszínt, illetve a hallgató mélyt is meghallá. „A Dunának, mely mult, jelen s jövendő...” 

Fotóink 2023. december 28-án készültek Budapesten.

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..