home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
A testépítő földönkívüli
(—)
2014.12.10.
LXIX. évf. 50. szám
A testépítő földönkívüli

Pataky Attila legutóbb élő rádióadásban beszélt a testépítő földönkívülivel való találkozásáról, ezúttal pedig nyári élményeibe avatta be a TV2 nézőit. Amerikában két ufonauta társaságában ült egy kávézóban, a találkozást pedig egy barátjától kapta ajándékba — írja az Origo.

Mint elmondta, nyáron találkozott egy amerikai barátjával, aki hosszú ideig volt a NASA munkatársa, a látható és láthatatlan dolgok iránti érdeklődését pedig jól ismeri.

— Azt üzente, olyan ajándékot ad nekem, hogy azt soha nem felejtem el. Elvittek egy hatalmas lakóparkba, és leültettek egy bolt elé. Erre megjelent három alak. Az egyik a barátom volt, a másik kettő már az első pillanatban furcsa volt nekem. Éreztem a rázkódást, a rezgést, melyet akkor érzek, amikor itt vannak a közelben. Izgatottan kérdeztem a barátomtól, ez ugye nem az, amire gondolok? És abban a pillanatban átküldte a gondolatait, hogy nyugodjak meg, ez az ő nagy ajándéka. Ők földönkívüliek voltak, nekem pedig összeugrott a gyomrom, ránéztem az egyikre, és elkezdtünk kommunikálni — idézte fel élményeit.
Azt mesélte, hogy telepatikus úton kommunikáltak, és a legfontosabb kérdésekre választ kapott tőlük.
— Életem egyik legfurcsább élménye volt, kívülről már, hála istennek, jó sokszor simogattak földönkívüliek, de most belül simított végig egy érzés, ami fantasztikus volt. Megkérdeztem, igaz-e, hogy az univerzum váltópénze a szeretet, és azt mondták, hogy igaz. Nem érdekelt, hogyan közlekednek, és mikor érkeztek, csak az emberiségre vonatkozó kérdéseket tettem fel. Zavaros a létezésünk, ezért olyan dolgokat akartam megtudni tőlük, amelyekbe lehet kapaszkodni. Barátom, Opál Sándor járt a Marson egy energia-űrhajó segítségével, ő még többet tudna mesélni az idegen civilizációk életéről — mesélte a Frizbiben.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..