home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A tartományi parlamenti választás eredménye
2020.07.03.
LXXV. évf. 27. szám
A tartományi parlamenti választás eredménye

Hét választási lista jutott be a tartományi parlamentbe, végleges eredményt tett közzé a Tartományi Választási Bizottság.

Az adatok szerint a Szerb Haladó Párt 76 helyet szerzett meg a 120-ból vajdasági parlamentben, őket követi a Szerbiai Szocialista Párt 13-mal, majd a Vajdasági Magyar Szövetség következik 11 hellyel.

A Vajdasági Front nevű koalíció hat mandátumot kapott, a Szerb Királyság Megújhodási Mozgalma és a Monarchista Front, valamint a Söprű 2020 nevű szervezet is egyaránt 5-öt, a Szerb Radikális Párt pedig 4 hellyel rendelkezik majd az új összetételű testületben.


(Forrás: Pannon RTV)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..