home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A tartományi mezőgazdasági titkárság hét újabb támogatást hirdetett meg
Pannon RTV
2021.02.10.
LXXVI. évf. 6. szám
A tartományi mezőgazdasági titkárság hét újabb támogatást hirdetett meg

Ezekre az önkormányzatok nyújthatják be igényléseiket. A keretösszeg 1,2 milliárd dinár, a beadási határidő március 12-e.

Egyebek mellett a határutak rendezését, a földtagosítást, az erdészetet és a mezőgazdasági szakközépiskolák eszközbeszerzését pénzelik. A vízvezeték felújítására, karbantartására és a szennyvízelvezető csatornahálózatra 480 millió dinár áll rendelkezésre – mondta Ótott Róbert titkárhelyettes: „Megemeltük itt a támogatási keretösszeget, vízvezetéknél 40 milliót is pályázhat egy önkormányzat, a kanalizációs rendszereknél 15 millió dinárt. Továbbá a határutak rendezésére 200 millió dináros keretösszeggel írtunk ki támogatást, itt a határutak rendezésére zúzott kővel való feltöltésére tudnak az önkormányzatok pályázni, valamint sárlerázóknak a kiépítésére. A vízelvezető kanális rendszerek tisztítására, fejlesztésére 247 millió dinárral támogatjuk az önkormányzatainkat, valamint 70 millió dináros keretösszeggel a földtagosítás támogatását is előirányoztuk.”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..