home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A tartományi kormányfő gratulált a húsvétot most ünneplő hívőknek
2021.04.02.
LXXVI. évf. 13. szám
A tartományi kormányfő gratulált a húsvétot most ünneplő hívőknek

Igor Mirović tartományi kormányfő ma közleményben fejezte ki húsvéti jókívánságait Stanislav Hočevar belgrádi érseknek és minden hívőnek, aki a legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünnepli.

„A tartományi kormány és a magam nevében szívből gratulálok minden hívőnek az előttünk álló húsvét alkalmából. Az Úr feltámadása miatt érzett örömmel, amellyel feltámadt minden jó az emberekben, kívánom, hogy töltsék az ünnepet családjuk körében békességben és jólétben. Az emberbarát szeretet keresztény elveitől vezérelve, az egymás iránt kifejezett törődés, a kölcsönös tisztelet és megértés jegyében együtt vegyük az akadályokat ebben a nehéz helyzetben, tegyük a jövőt jobbá mindenki számára.”, áll Mirović kormányfő húsvéti jókívánságában.

Igor Mirović tartományi kormányfő

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..