home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
A támogatásról szóló értesítés a CMH irodákban vehető fel
2023.11.14.
LXXVIII. évf. 45. szám
A támogatásról szóló értesítés a CMH irodákban vehető fel

A családok a támogatásról szóló értesítésének birtokában tudják felvenni az OTP Bankban a megnövelt Szülőföldön magyarul oktatás-nevelési támogatást, de a postások sztrájkja miatt a levélküldemények nem érkeztek meg a címzettekhez.

A CMH értesíti a pályázókat, hogy a postássztrájk miatt, az előző években jól bevált gyakorlattól eltérően, az értesítő leveleket ezúttal nem a postán keresztül juttatja el a pályázókhoz. A CMH az OTP Bankkal egyeztetett ütemben, e-mailben vagy telefonon értesíti azokat a nyertes pályázókat, akik átvehetik a támogató okiratot ugyanott, ahol a kérelmeket átadták – olvasható a CMH weboldalán (www.cmh.org.rs), ahol egyben a pályázók megértését és türelmét kérik.

A tervek szerint karácsonyig 18.858 gyermek kapja meg a Szülőföldön magyarul támogatást.   

Forrás: CMH weboldal

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..