home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A szociális kártya bevezetésével egységes rendszer jöhet létre
(Tanjug)
2021.02.10.
LXXVI. évf. 6. szám
A szociális kártya bevezetésével egységes rendszer jöhet létre

A szociális kártyáról szóló törvényjavaslat vitája volt a szerbiai parlament napirendjén.

A szociális kártya bevezetésével egy integrált rendszer jöhet létre, amely összeköt több különböző állami intézményt, például az Adóhivatalt, a Belügyminisztériumot és a Kataszteri Hivatalt. Arra számítanak, hogy a szociális kártya használatával megakadályozhatják a visszaéléseket, és a támogatások elosztása igazságosabbá válhat, vagyis azok kapják majd meg a szociális segélyt, akiknek erre a leginkább szükségük van. A törvényjavaslatról csütörtökön szavaznak a képviselők. Amennyiben elfogadják, a törvény 2022. március elsején lép hatályba. Ma egyébként nemzetközi megállapodásokról vitáznak a szerbiai parlamentben.


Fotó: FoNet/Aleksandar Barda

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..