home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A szeretet ünnepe Erzsébetlakon
Borbély Tivadar
2014.12.29.
LXIX. évf. 52. szám
A szeretet ünnepe Erzsébetlakon

A szeretet, az ajándékozás és az egymásra való figyelés ünnepének közeledtével Erzsébetlakon a helybeli Császár-tó Magyar Művelődési Egyesület szervezésében színvonalas karácsonyi műsort tartottak.

A programban elsőként a helybeli általános iskola kiskórusa lépett fel, melynek tagjai Pesti Annabella, a tiszakálmánfalvi Sulisztár énekverseny első díjazottjának kíséretében a Kiskarácsony, nagykarácsony és a Karácsonyi álom című dalokkal mutatkoztak be, majd színre léptek a helyi óvoda Csigabiga magyar csoportjának legkisebbjei.
Felléptek még a Kispipacs és a Nagypipacs tánccsoportok, akik dél-alföldi táncokat és somogyi ugróst adtak elő, a Szitakötő néptáncegyüttes szatmári és széki-erdélyi tánccal kedveskedett, továbbá a templomi asszonykórus, Pozsár Filip szavaló, valamint Csonka Brigitta és Csonka Nevena énekesek.
A szervezők — látván a teltházas közönséget — elmondták, melegség tölti el mindannyiuk szívét, hiszen sok szülő és nagyszülő eljött megnézni a legkisebbek előadását.
Az ünnepekhez közeledve visszaemlékezünk az elmúlt év legszebb pillanataira és minden szépségét, jóságát elraktározzuk lelkünk mélyében, hogy ebből meríthessünk erőt az
elkövetkező esztendő napjaira. Az ünnep hangulatában a másik emberre figyelünk, és arra gondolunk, hogy mit nyújthatnánk szeretteinknek, azoknak, akik fontosak nekünk.
A karácsonyi műsor sikerét a közönség szűnni nem akaró tapsa bizonyította.



Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..