home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A szerbiai belügyminisztérium pályázata
2024.02.09.
LXXIX. évf. 6. szám
A szerbiai belügyminisztérium pályázata

A belügyminisztérium pályázatot írt ki a Sremska Kamenica-i Jakov Nenadović Belügyi Gimnázium első osztályába való iratkozásra, 224 diák részére, a 2024/2025-ös tanévre. A regisztrációs iratkozás február 26-áig tart.

A felvételi vizsgára való jelentkezést a pályázó egyik szülője vagy jogi képviselője nyújthatja be a szükséges dokumentumokkal együtt, közvetlenül a Sremska Kamenica-i Belügyi Középiskolában, a Železnička utca 22. alatt vagy a lakhely szerinti rendőrállomáson.

Egyéb információk a pályázattal kapcsolatban a belügyminisztérium és a belügyi középiskola honlapján találhatóak, vagy letölthetőek az alábbi linkekről:

https://www.ssup.edu.rs/files/dokumenta/ssup_konkurs_2024.pdf

https://www.ssup.edu.rs/files/dokumenta/prilog_1_prijava_na_konkurs.pdf

https://www.ssup.edu.rs/files/dokumenta/prilog_3_upitnik_o_kandidatu.pdf

https://www.ssup.edu.rs/files/dokumenta/prilog_4_hodogram_za_ssup.pdf

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..